man kan inte alltid få som man vill

Har inte haft pengar på mobilen på länge nu, förstår inte hur jag klarar mig.. Måste ladda på snart!

Inget speciellt som hänt egetligen så orkar inte lägga ner på mycket energi. Vill bara säga att jag absolut INTE vill missa pernillas 18års fest. Satt och tagga för full i skolan. haha. Men ska försöka ordna det på något sätt!

 

Har samhällsprov nästa vecka.. hej ig!

samhällsekonimi är inte riktigt min grej. Men för väl göra så gott jag kan som man säger.

2011-03-30 @ 20:39:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


låten som får mig på bra humör!

2011-03-30 @ 08:50:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


when everyone's gone

Hemma från skolan nu. Hade så hilma ont i huvudet så kunde inte va kvar på dom två sista lektionerna. Sitter just nu på min säng. Sminket är borttaget och bullarna uppätna, häärligt :)
ska sätta igång en film nu , puss!
2011-03-29 @ 13:52:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

Don’t know why I’m not afraid
No, I’m not ashamed
That I feel this way
He gives me something to fight for
Now I know I’m not letting go
No, I’m not in the cold anymore
And I feel safe with him in my arms
Never lonely, my only
All I was looking for
2011-03-27 @ 15:42:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag igen

Tiden så så hiimla snabbt, denna veckan har gått hur snabbt som helst och helgen med, känns som jag inte hunnit göra någonting! Har egentligen inte gjort nått speciellt igår, va hemma med lite sällskap bara. Sedan gick jag till sabina och där hade dom stängt av internet så jag dog utan datan typ. Men nu är jag hemma och det är söndag igen! hatar verkligen söndagar, händer absolut ingenting då. tror jag ska köpa mig en påse polly och börja plugga. Går så mycket lättare när man äter något.

Och så har man vridit fram klockan 1 timme men det känns verkligen inte som att våren är på väg! idag blåser det överdrivet mycket. Ingen sol heller. Känns som vinter fast utan snö.

 

haha fail när sabina slingade mitt hår med blond färg, vill ha den färgen i hela mitt hår istället. Så kanske ska färga nån gång i veckan, eller vad säger ni ?

2011-03-27 @ 14:03:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

2011-03-25 @ 20:16:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


if he were away

Är hemma och gör ingenting, dör av tråkighet, svär. Finns ju fan ingen som ens hör av sig. Snart kommer sabina hem så kanske drar till henne eller nått innan jag ruttnar i min säng!

Har gjort klart två uppgifter ur samhäll, och orkar verkligen inte göra en till. Har prov snart också så måste plugga ännu mer! Nej nu måste det verkligen hända någonting. Det är fredag och jag sitter hemma. Har inte hänt på länge ska jag säga. Man får hoppas att inte lördagen blir lika död som idag. Nu ska jag nog bara sitta här och ha på hög musik och bara njuta av ledigheten :) puss.

 

Nytt linne, ny kort t-shirt. Det gillas :)

haha, det är barnpuder jag har i ansiktet för dom som undrar.
2011-03-25 @ 19:51:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag

Sitter i skolan nu, har gjort sen kart i 10 ungefär. Hatar bussarna som går till och från lidköping! Så nu sitter jag här och väntar tills idrotten börjar, om en halvtimme typ. Orkar inte med denna dagen, vill bara hem sätta mig i sängen och kolla på film med godis ^^ fast kommer inte få göra någonting innan jag puggat färdigt!
Puss.
2011-03-25 @ 10:45:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


plugg

Plugg, plugg, plugg & plugg :)
2011-03-24 @ 21:08:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you're making me high

Har vart vaken sen halv 7 och sitter fortfarande hemma. Känns ändå rätt skönt att inte behöva stressa. Underbar dag idag. Kollade ut genom fönstet och solen skiner. 15 grader i solen, inte dåligt :) En sak som jag inte nämnt är att jag slingat håret så det är lite ljusare nu, men vill ha ännu ljusare, helst innan sommaren! nu ska jag gå ner och göra iording lite frukost innan bussen åker. puss!
2011-03-24 @ 08:35:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


One word and I’m already shaken

2011-03-24 @ 08:03:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

Känns som alla bara försvinner ur ens liv. Att man inte har någon att vända sig till när man har det svårt. Allt var så mycket lättare förut. Alla borde ha någon som man berättar precis allt för, men just nu vet jag faktiskt inte själv vilka som är äkta och inte. Alla mina barndomsvänner, det är dom jag borde ha mest förtroende för men alla är ju som bortblåsta. Vad händer..?
2011-03-23 @ 21:49:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tråkigdag.se

Var ledig idag, kändes rätt skönt. Har legat i sängen hela dagen idag & nu med.. Gick till sabina en liten stund och åt våfflor, mums :) Gårdagen va helt förstörd. Ibland är det lite jobbigt med överbeskyddande föräldrar. Fick sitta hemma hela dagen med sabina som sällskap.
Nu måste jag duscha och sen blir det big brother. puss
Helt oredigerad bild!
2011-03-23 @ 21:47:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


feels like something is missing

Har inte hänt så mycket mer än skola och friskis. Och detta är en bild på hur jag ser ut i håret efter träning. haha!
Jag dödade flugan och surrade så fruktansvärt inatt!
Lite nytt jag fick med mig hem :)
2011-03-22 @ 00:34:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My moves will let them show!

Denna låten har verkligen fastnat i mitt huvud!
2011-03-20 @ 20:44:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vår!

Hoppas fan på att detta vädret håller nu framöver. Det räcker med snö! har vart en underbar dag idag och till frukost blev det våfflor med sylt och grädde. Fick sitta på terassen och steka :) Har sedan pluggat lite, blir genast mycket lättare när man inte blir distraherad av datorn! sedan har saibina och angelica vart här. Det blev att kolla på filmen "Honey" med lite sött till :) Har även funderat på att börja dansa. Antingen hiphop eller street. Verkar askul. dessutom måste jag röra på mig lite, så det passar ju bra.
Söndag idag och måndag imorgon, blä.. Måste duscha innan jag somnar. Fast först ska jag dricka vatten, om det nu är så intressant att veta, är jättetörstig.. pusshej!
'
2011-03-20 @ 20:40:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


älskar't

Big brother är fan bäst. Älskar att katerina svär på bosniska hela tiden!
2011-03-17 @ 22:50:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bästa kocken

Jag är grym på att laga mat. Blev stuvade makaroner med köttbullar. Råkade bränna mjölken så typ allt kokade över och plattan luktade bränt..
2011-03-17 @ 21:16:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


party in my head

Nu har jag fixat så jag slipper tandläkaren imorgon, känns bra. Så imorgon blir det att åka in till skövde en snabbis :) har också fruktansvärt ont i huvudet. Äter nog för dåligt. Nu ska jag iallafall läsa igenom psykologin en gång sen får jag se om jag orkar börja skriva nått. puss.
2011-03-17 @ 18:16:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

If you thought i'd sleep on this,

boy your wrong 'cause

all i dream about is our first kiss..

And your the first one

to make me

feel like this.

And this is one opportunity

that i can't miss

2011-03-16 @ 23:31:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i like your smile

Är på ganska konstigt humör idag faktiskt. Först hade jag planerat att åka till skövde och hämta some stuff. Sen ringen tandläkaren och jag har tydlem tid just då. Måste ringa och ändra tid för måste verkligen åka!
och imorgon ska jag till sjukgymnasten när "high school musical" är i skolan. Vet inte vad jag ska ta mig till, men vet iallafall att jag SKA festa i helgen oavsett vad som händer. Har även läst lite ur eneglska boken. Lika bra att jag inte ens tar tid och läser den för jag fattar verkligen ingenting! skönt att det snart är helg. Tycker att vardagarna går otroligt snabbt. förövrigt tycker jag att det har blivit ganska dött på facebook. Fattar inte vad som händer med folket.
2011-03-16 @ 23:16:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kan inte sluta skratta

Alltså, detta klippet är ju bara för kul! Älskar hans min och hur han går över bordet och snubblar
2011-03-16 @ 15:42:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


henrik kullander!

Bara för att jag är mycket smartare än henrik :)
Ville bara säga det. puss!
2011-03-15 @ 22:00:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ajj!

Har så hilma ont i min tand! kan inte äta eller dircka.. Måste gå till tandläkaren så snart som möjligt, och jag HATAR verkligen att gå dit. Tror jag måste rotfylla tanden. Iallafall över till dagens. Måndag idag som alltid är det man minst ser fram emot efter helgen. Överlevde skoldagen iallafall. Har börjat med fotografiskt bild B, samt rörlig bild B. Kommer bli tufft!

Kom hem efter skolan och fick stressa på mig träningskläderna och åka iväg till friskis, men så smarta som jag och mamma är så tog vi fel på en halvtimme så vi fick åka tillbaka.

 

Sen fick jag reda på att en kille (som står mig rätt nära) planerat att sno min mobil. Han hade tydligen sagt till min systers kille (typ) att han skulle ta den ifrån mig och ge honom den. Smart kille där!

Fyfan vad falska människor kan vara!


2011-03-14 @ 20:47:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Ligger just nu i sängen sen 12. Måste tvinga mig upp nu, ska till ica för att köpa lite tillbehör till tacos, mmums!
Spenderade gårkvällen i sabinas tvättsuga med lite trevligt folk. Resten av dagen får bli att plugga lite samt övningköra. Det var ett tag sen jag gjorde det. Nej nu måste jag röra på mig lite. pusshej!
2011-03-13 @ 13:28:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


it's crazy

Okej min dag då. Kom till skolan, hade bara idrott. Gick till Pernilla för att göra det vi alltid gör (nämner det inte!). Kom hem vid ungefär halv 5. Fixade mig lite för att sedan dra iväg på bussen igen med Sabina. Det blev fail.. som vanligt. Vi gick till ug och gick direkt till datorerna. Så typiskt. Fick korv med mos där med :) Vi åkte sedan med bussen till margretelund till några typer :) sen fick vi skjuts tillbaka till ug. Fick oss en liten promenad till margretelund ännu en gång. Allt ser ju likadant ut där. Vi gick ju runt hela tiden. Tror det va sista gången jag försökte hitta vattentornet där iallafall. Nu sitter jag i min jättesköna säng med musiken på och bara längtar efter lite sömn. Kanske inte så lätt att sova när taket fortfarande bankar som en galning utanför :)

 

Sto te samo nemogu izbrisati iz mojih misli, mislim samo na tebe i hocu da se vratis meni. Da stobom budem i da samo zaboravim sve sto se desava okolo nas. ovako nisam stretna vjeruj mi.

 

haha i hissen. FRÄÄSCHH spegel.

2011-03-12 @ 01:43:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


you're confusing me

Segaste skoldagen idag! Kom hem från sabina nyss. Köpte denna tröja från Åhléns idag.
2011-03-10 @ 19:31:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i'm falling to pieces

Nu är jag stolt som har gjort klart manuset! Känns helt underbart att inte behöva tänka på det nått mera. Har inte Har vart ganska stressigt idag faktiskt. Slutade skolan två och sen gjorde jag matteprov. Gick väl sådär. Hoppas på ett g iallafall. Kom hem från skolan vad 5. Sen direkt skulle jag till friskis. Det va inte så jobbigt denna gången. Blev inte tillräckligt trött. Men iallafall det är torsdag imorgon , och sen är det helg. Har lite fullt upp hela helgen så det längtar jag efter! Nu måste jag sova för ska upp 6 imorgon. PUSS.
Efter friskis.
Just nu.

Redo att stänga av datorn och lägga sig. mmmmmm. natti

2011-03-09 @ 23:41:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Do anything I want, be anyone I wanna be.

2011-03-09 @ 11:43:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


älskar låten!

Det där i mitten av låten skrämer mej.
2011-03-08 @ 19:31:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill bara att jag ska kunna va med dig jämt.

Men vissa saker blir inte som man vill,

Men du fick det att kännas som att tiden stod still.

Jag säger vad jag känner, och jag hoppas du förstår mig,

Försöker tänka på något annat men det går ej.


2011-03-08 @ 19:21:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

2011-03-07 @ 23:58:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


störande

Tror inte jag kommer kunna somna inatt. Det blåser förfärligt mycket ute och på min balkong har vi ett plasttak som guppar och och ner så det låter som om någon hoppar på det! Inget fint ljud. Plus att jag måste göra klart det där sjukt jobbiga manuset. Den kursen är dessutom slut någon gång i veckan tror jag så det ser ju inte så himla bra ut.
Dagens humör har ju vart lite konstig. Har vart både lättirriterad och totalt flummig. Kan bero på låg sockerhalt!
Så efter skolan gick jag och sabina till ica och köpte chips och choklad. Kanske inte va en så bra ide. Så jag ska försöka hålla mig borta från sånt ett tag nu och dricka mycket vatten och detta SKA funka nu. Träning två gånger i veckan för att komma i form. Nu ska jag plugga (om jag orkar) och sen ska jag försöka sova :o
natti ;*
2011-03-07 @ 23:41:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tips!

Detta borde man köpa om man vill bli av med pormaskar! Har använt detta i 4 dagar nu och har redan sett resultat faktiskt :)
2011-03-06 @ 21:43:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Söndag = plugg, snören & cola :)
2011-03-06 @ 17:45:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fest

Kan ju bara säga att festen inte va nått vidare. Trodde faktiskt det skulle va kul men tröttnade ganska snabbt plus han som sjöng sög ju. Men aja nu är det bara att tagga nästa fest!

Sitter just nu i min sköna säng och funderar på om jag ska lägga ifrån mig datan och sova.

 

En sak jag stör mig på är egoistiska människor. Som bara tänker på sig själv. När man ställer upp för en person vill man ju att den ska ställa upp tillbaka. Men som sagt man vet vilka personer man kan lita på och inte!

Finns inte många man kan lita på faktiskt..

 

En bild från ikväll. Sabina, Amila & jag

2011-03-06 @ 01:41:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


you've been hiding for days

Sitter just nu på en stol och lyssnar på musik. Har vart i Lidköping med Sabina idag, ville verkligen inte sitta hemma
hela kvällen. Men det va trevligt :) taggar festen imrgon rätt mycket, kommer bli askul hoppas jag. Nu är jag verkligen jätte trött, som vanligt typ. Men ska försöka hålla mig vaken eftersom det ärså tråkigt att sova nu vid denna tiden, kom på att det är på natten allt händer :)
haha, måste berätta att lejla och bianca ligger i sängen, sen helt plötsligt nös lejla direkt på bianca så hon typ "flög bort". dör av garv!
Ha de bäst, puss
2011-03-05 @ 00:35:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


'

2011-03-05 @ 00:10:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ready to go

Vaknade rätt så tidigt idag , har sovmorgon. Men nu ska jag kila till bussen! hejs.
2011-03-04 @ 08:58:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


the list

Nämn något som gjorde dig glad igår: Ingenting förutom min syster.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Borstade tänderna I think.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt i min säng och skrev manus.

Det sista du sa högt: men jag skaaa!

Det senaste någon sa till dig: Hoces li radit matte?

Vad har du druckit idag: Vatten bara.

Vad var det senaste du åt: Fruktsallad!

Vad var det senaste du köpte: En kycklingsallad.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: Helt underbart. Våren börjar närna sig och snön smälter :)

Godaste glassmaken: GB gräddglass med jordgubb! ååååååh.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja faktiskt.

Sover du tungt: Ja det kan man verkligen säga!

Drömmer du mardrömmar: Nej inte längre som tur är, men innan brukade jag drömma att någon jagade mig med kniv och grejer

Favoritklädsel: Enkelt. Svarta jeans eller tight, linne/t.shirt och tjocktröja eller kofta.

Favoritlåt just nu: Hold my hand - Michael Jackson ft. Akon

Vad ser du om du tittar till höger: Ett bort  med en massa saker på.

Vad gör dig glad just nu: Musik och vännerna.

Vad ska du göra härnäst: Plugga :)

Höger eller vänsterhänt: höger.

Humör just nu: Trött, irriterad. Behöver bli på bättre humör!

Favoritgodis: Såna där små runda chokladbitar!

Kläder just nu: Mjukisar och en t-shirt.

Sommarplaner: Festa, sola, sommarjobba, kanske åka utomlands. Ska njuta som fan!

Hur många kuddar sover du med: en, annars blir det obekvämt.

Spelar du något instrument: nej inte längre, gitarren står i hörnet ;)

Morgon eller nattmänniska: natt!
Vad är viktigast för dig: att må bra och har någon som man kan vända sig till om man har de svårt.

Är du kittlig: haha.. ska inte säga nått

Snarkar du: vet inte? ibland kanske

Stjärntecken: våg!

Äckligaste insekten: alla ;o

Längtar du mest efter just nu: värme och helgen.

2011-03-02 @ 19:27:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


love is complicated

Hade fortfarande lite ont i huvudet idag. Kan vara för jag skrattat för mycket?

Jag har vart så himla hungrig hela dagen. Fattar inte vad som händer med mig. Är ganska så irriterad på allt just nu, vet inte vart jag ska ta vägen. Men längtar iallafall till helgen för då kommer min Alma hit och sen blir det fest. Då ska jag bara slappna av och ha så jävla kul!

 

 

Har också fått ig varning på rörlig bild.. Det sög ju lite.

Fick värsta utbrottet så jag satte mig med datan och skrev manuset, fort som fan. Nu har jag skrivot två sidor och en till återstår. Detta klarar jag, yes!

 

 

Det blev en kycklingsallad..

Och från detta till....

 

FRUKTSALLAD! TACK MAMMA :)

 


2011-03-02 @ 19:02:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


huvudvärk!

Jag är verkligen förbannad, stressad och allt det där! Måste jag bli klar med manuset som jag inte är klar med än på långa vägar. Jag måste kolla på filmen Askungen för att det ska va lättare att skriva men problemet är att internet cp:ar hela tiden och jag blir så sur för måste verkligen ta ikapp med alla skolarbeten. Tycker faktiskt det börjar gå bra med matten nu. Förstår iallafall hur man ska räkna ut allt, så vi får se hur det går på provet. Man kan ju alltid göra omprov, men jag hoppas jag inte behöver det vilken jag tror att jag kommer få göra!

 

 

Har vart hemma hela dagen idag p.g.a att jag fick ont i huvudet imorse när jag satt på bussen så skulle inte orkat hela dagen. Så jag tänkte jag kunde plugga lite hemma istället, och det har ju gått lite sådär. Fick iallafall mitt rum städat. Med musiken på högsta volym och bas till max är det superkul faktiskt!

Känns så skönt också att få tvätta bort sminket och sätta upp håret. Man känner sig så mycket fräschare :)

Har tänkt på en sak. Alltid när jag är i skolan blir jag jättehungerig med en gång när jag kommer dit och köper en fralla. Men när jag är hemma blir jag inte nått hungrig. Liksom idag har jag bara ätit en macka och ett glas mjölk till frukost, sen en yoghurt och klockan är redan 14.00. Kanske lika bra jag tvingar i mig lite mat innan jag blir sjuk, haha. Puss!

 

2011-03-01 @ 13:57:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0