od bola te cuvam

Samo osmeh tvoj mi treba
ja sam srecna kad si srecan
nebudi tuzan,dajem ti ljubav
i gde god da si od bola te cuvam
Pustam secanja u glavi,
shvatam nigde nema greske
zato mi jos teze pada,
vise nema te kraj mene
niko drugi tebi,
da nije ni blizu
ti si pruzio mi sve
sto drugi nikad nisu
srce mi nisi slomio,
samo si ga odneo
i kraj tebe nek ostane zauvjek


2011-01-31 @ 20:14:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Ändrade planer helt. Åkte hem istället för mådde inte så bra. Fick ont i magen vid slutet av dagen (kan vara för jag bara ätit en kaka och en macka på hela dagen) och förskyld som bara den! Satt i skolan till 5 och åt en kycklingsallad, och efter den mådde jag väldigt illa.. Tror det blev lite för mycket. Men det positiva är att vi är lediga imorgon, vilket känns asskönt att få sova ut. Ska nog spendera min kväll i min säng med en fruktsallad och film.
2011-01-31 @ 18:37:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


shopping time!

Är verkligen så trött idag, har bara fått i mig 4 timmars sömn. Somnade inte fören vid 6 inatt. Orkade egentligen inte åka med imorses men tvingade mig upp ur sängen. Fick ialla fall lite kläder köpta.
Imorgon är det måndag, vilket betyder skola.. Efter det ska jag till Ida och nattvandring med klassen. Ska bli väldigt spännande, haha. Sedan vet jag faktiskt inte vart jag ska ta vägen.
Nu måste jag ialla fall ta tag i engelskan. puss!
2011-01-30 @ 19:54:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

2011-01-30 @ 04:08:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-01-30 @ 00:33:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Galet..

Känner mig så stolt nu när jag "slängde" allt som blev över från gårdagen. Har betsämt mig att vara nyttig i några månader så får se hur det går.
Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag , kom hem runt 2 och sen gick jag till mormor för att se hur hon mår, för hon opererade handen igår nämligen. Åt en apelsin, snackade lite sen gick jag hem igen. Här hemma händer det ingenting , blir att sitta och nörda framför datan hela kvällen/natten! Får även ladda ner lite filmer att kolla på om jag orkar, eller om de finns nått socialt folk nånstans vilket jag tvivlar på.. Tror jag senare ska ta och göra en fruktsallad, känns bra :)
Måste tillägga att jag behöver nya kläder , så imorgon drar hela familjen till trollhättan för att shoppa loss. De gillas!
Slut på ord nu. Puss :)




Igår var vi jättesugna på en massa sötsaker...

Idag så ångrade vi att vi köpte allt.. så vi bestämde oss att träna lite...

2011-01-29 @ 17:41:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fotolektionen!

2011-01-27 @ 20:20:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just the way you are

Kände mig hur sliten som helst i skolan idag. Jag va verkligen jättetrött och ville bara hem. Kanske lägger upp några bilder senare för nu ska jag se till att få lite mat i magen! puss.
som sagt, väldigt trött!
2011-01-27 @ 18:14:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mina tankar och åsikter

Jag MÅSTE verkligen börja sola solarium. Eller dra till nått varmt ställe skulle jag helst föredra. Nej men jag har blivit blek :( verkligen inte kul när jag vet att innan var jag typ hur brun som helst utan smink ens. Men man får helt enkelt bara invänta sommaren som aldrig kommer!

Idag har det faktiskt gått ganska bra i skolan, kom igång med mitt manus som ska vara minst 3 sidor lång. Har inte kommit till hälften än men det går framåt ialla fall! Ska nog snart börja öva in glosorna till engelskan. blöööö.
Just nu är jag hur trött som helst. Friskis tog livet av mig, det va verkligen de jobbigaste på länge. Är i behov att nått sött nu igen. Tycker jag har klarat mig bra utan sötsaker ett litet tag nu. Men man måste kämpa för att må sitt mål!
Sitter nu i sängen med ett fat fullt med frukt som jag ska äta medans jag kollar på film! puss.
2011-01-26 @ 20:33:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ständig träning..

2011-01-25 @ 21:04:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


panik!

Vill bara säga att skolan kan dra åt pipsvängen. Jag har jättemycket att göra men ändå orkar jag inte ta tag i det. Plus jag HATAR engelskan. Läraren satt och läste upp en jättelång text (bokstavligt) och jag satt där som ett frågetecken.
Men jag ska verkligen engagera mej i skolan :)
Och jag måste berätta att pernilla har börjat läspa! tack & hej.
2011-01-25 @ 14:55:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


:)

Nu drar jag och bränner lite kalorier! puss.
2011-01-24 @ 17:50:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll make you mine!

Första inlägget, känner mig stolt som äntligen fått lite tid att skriva. Söndag idag vilken betyder sitta hemma, tråka, duscha & plugga ! Känner mig allderles för trött för att lyfta mig upp ur sängen just nu. Inatt snackade jag i tele med sötnosen i över en timme, från 03.00-04.20 typ... Så inte så konstigt att jag är trött nu, sov till och med 2 timmar förut och missade filmen jag hade börjat kolla på!
På dagen åkte jag och pappa runt i "storstaden". fick för första gången köra runt på vägarna lagligt. De gick asbra! Mycket beröm av pappa fick jag, så snart blir jag redo att köra på vägen till Lidköping! De ser jag fram emot.
Nu ska jag ta och äta något. Inte ätit nått sen 1 typ .. måste försöka börja äta regelbundet nu när jag har lovat mig själv att träna hårt på gymmet & även friskis :) HAARD WORK WORK! men nu ska jag äta, duscha sen sätta igång en film om jag orkar.
puss!
2011-01-23 @ 21:13:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0